Els Bombers de la Generalitat donen per controlat l’incendi forestal de Rocallaura, Vallbona de les Monges (Urgell)

FFFFFFFFFFFFFFEls Bombers de la Generalitat han donat per controlat, a les 19.30 hores, l’incendi de Rocallaura, a Vallbona de les Monges. Al llarg de tot els dia, els efectius terrestres amb el suport de 3 mitjans aeris, han inspeccionat i remullat punts calents que encara quedaven al perímetre. Els mitjans aeris es retiraran a les seves bases, amb l’arribada de l’ocàs, i durant la nit es manté el dispositiu per fer tasques d’inspecció de tota la zona.

Cal recordar que l’incendi, segons les darreres dades del Cos d’Agents Rurals, ha afectat 717’53 hectàrees de vegetació agrícola i forestal. Ha afectat els municipis de Ciutadilla (153’7Ha), Nalec (424’75Ha), Sant Martí de Riucorb (117’5Ha) i Vallbona de les Monges (21’5Ha).

A l’incendi de la Segarra (Pallerols, Ribera d’Ondara, Montmaneu) , que es manté estabilitzat des d’ahir al vespre, els Bombers han estat remullant tot el dia la zona i han hagut de controlar alguna represa al perímetre. Durant la nit es mantindrà un retén a la zona per revisar i remullar els punts calents abans de donar-lo per controlat. Segons les darreres dades del cos d’Agents Rurals hauria afectat 87’8 hectàrees de vegetació agrícola i forestal, dels municipis de Ribera d’Ondara (63,4Ha), Talavera (16,5Ha) i Montmaneu (7,9Ha).

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.