Els CDR tornen a abocar escombraries i fems a les portes dels jutjats, en aquest cas a Lleida, Cervera i Balaguer

Fems escampats pels CDR i una pancarta, a les portes dels jutjats de Cervera. Imatge del 12 de desembre de 2018. (Vertical)

Fems escampats pels CDR i una pancarta, a les portes dels jutjats de Cervera. Imatge del 12 de desembre de 2018. (Vertical)

Denuncien que la “injustícia” espanyola té presos polítics i exiliats, bloqueja lleis i provoca vagues de fam

ACN Lleida .- Els CDR han tornat a escampar escombraries i fems a les portes dels jutjats de diversos municipis catalans. En aquest cas ho han fet als de Lleida, Cervera i Balaguer. Denuncien que la “injustícia” espanyola “té presos polítics i exiliats, bloqueja lleis i provoca vagues de fam”, han escrit al seu twitter. “No acceptem aquest sistema judicial pudent”, han afegit. Al de Lleida han desplegat una pancarta on es podia llegir “La justícia espanyola és una merda”. És la tercera vegada que els CDR escampen brossa a portes de jutjats catalans.
El primer cop ho van fer el 12 de novembre a les portes dels jutjats de Figueres, Granollers, Gandesa, Santa Coloma de Farners i Solsona, Manresa i Sant Feliu de Guíxols. I van repetir l’acció de protesta el 3 de desembre a les portes dels jutjats de Girona, Figueres, Tarragona, Sabadell, Vic, Manresa, Solsona i Vilanova i la Geltrú.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.