“Els equipaments configuren el teixit urbà com un espai de convivència on es dona resposta a les necessitats de les ciutadanes i ciutadans”, afirma la cap de llista, Rosa Maria Perelló

190521 NdP_ Junts per Tàrrega advoca per un model urbanístic més eficient i sostenible-3Tàrrega, 21 de maig de 2019.- Junts per Tàrrega ha presentat el seu programa electoral en matèria d’urbanisme i serveis municipals previst per al proper mandat que començarà el proper 26 de maig. La cap de llista, Rosa Maria Perelló, ha assegurat que la seva proposta política d’equipaments pretén “dotar Tàrrega de nous equipaments i que els ja tenim siguin més eficients i sostenibles”. “Els equipaments configuren el teixit urbà com un espai de convivència on es dona resposta a les necessitats de les ciutadanes i ciutadans”, ha dit Perelló.

La candidatura de Junts per Tàrrega preveu fins a setze projectes d’habilitació, execució i construcció amb els quals espera “garantir un futur millor per a nosaltres i per a les pròximes generacions de targarins i targarines”, ha subratllat Perelló. La cap de llista ha ofert tota la llista d’iniciatives previstes, entre les que ha destacat les execucions de la nova estació d’autobusos amb connexió soterrada al carrer Alonso Martínez i de la nova comissaria de Policia Local, i l’obertura d’una Oficina Municipal de Turisme.

D’altra banda, Rosa Maria Perelló ha explicat que també contemplen la construcció d’un nou pavelló polivalent a l’antiga estació d’autobusos, preveient l’ampliació del pàrquing soterrat a l’Espai Fassina i el seu cobriment, així com la rehabilitació de la Farinera Balcells per a magatzems i altres usos municipals. Igualment, ha anunciat la construcció de nous vestidors a la zona esportiva i el manteniment i construcció de nous parcs infantils.

La candidata també ha confirmat que pensen habilitar els lavabos públics a la Plaça Major, construir la Plaça de la Bassa i consolidar i restaurar els torreons del Parc Sant Eloi. De la mateixa manera, realitzaran un desviament de la C-14, milloraran l’accés peatonal i la il·luminació als polígons industrials, donaran continuïtat al servei d’autobusos municipal, i construiran les pistes de bitlles a la zona esportiva i una passarel·la peatonal d’accés a la zona esportiva, des del barri de Sol Ixent i Orient, obrint el carrer de Josep Pla.

Finalment, Rosa Maria Perelló preveu fer una adaptació progressiva per afavorir l’accessibilitat amb voreres més amples, rampes per a minusvàlids, etc; vol garantir definitivament el subministrament de l’aigua de boca i per a usos industrials amb l’opció més sostenible i competitiva; i desitja continuar el pla director del Castell i la consolidació de l’entorn

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.