Els escolars visiten la deixalleria en el marc de la 7a Setmana Europea de Prevenció de Residus

Els alumnes de quart de primària de l’Escola Pia de Tàrrega aprenen com es recicla a la deixalleria. Aquesta setmana l’empresa Cartaes que gestiona l’equipament municipal s’ha sumat a la 7ª Setmana Europea de la Prevenció de Residus i ha obert les portes als escolars per difondre la importància de reutilitzar primer i reciclar després.

Cartaes revisa tots els productes que poden ser reaprofitats i els posa a la venda a la seva botiga. Des de roba fins a electrodomèstics passant per mobles o estris de cuina, qualsevol objecte si està en bon estat pot tenir una nova vida. Si no és així la deixalleria s’encarregarà de separar-lo i enviar-lo al lloc adient per a que sigui reciclat. Tot i que encara cal fer molta sensibilització tal com es vol aconseguir amb aquesta campanya cada cop més persones decideixen reutilitzar objectes.

Durant aquesta setmana 18 botigues de tot Espanya que participen en la iniciativa pesen tots els productes que venen per visualitzar l’estalvi de CO2 i sumen tots els productes que han aconseguit reutilitzar. En dos dies les botigues participants ja han estalviat 27 tones de CO2 venent 7400kg de productes.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.