Els espectacles ‘Manifesta’ i ‘Nàufrags’, en directe per Tàrrega TV les televisions locals i pel canal 159 de Movistar+

bbbbbbbbbbbbbbbFiraTàrrega torna a les pantalles de les televisions de proximitat amb una oferta ampliada els dies 8, 9 i 10 de setembre. Enguany s’oferiran en directe un total de 4 hores de teatre al carrer presentades per Óscar Fernández (Lleida TV) i Cristina Berengué (Tàrrega TV).

La Xarxa de Comunicació Local emetrà en col·laboració amb Lleida TV i Tàrrega TV aquest dijous, a les 22h, l’espectacle de la companyia Obskené, ‘Manifesta‘ el qual reivindica l’espai públic, la comunitat i el ritual col·lectiu; divendres 9, a les 20.30h es podrà veure el documental ‘Tàrrega, territori creatiu‘, una finestra a les propostes més arriscades i convencionals d’aquest esdeveniment de teatre al carrer; i dissabte, 10 de setembre, a les 20.30h, ‘Nàufrags‘ de la companyia La Industrial Teatrera, un espectacle clown de carrer fet al voltant dels petits i grans naufragis de cada dia.

Dos especials per conèixer i valorar l’oferta d’enguany

La programació també inclou l’emissió d’un especial dijous, a les 21.30h, des de l’Espai Reguer de Tàrrega, amb entrevistes a l’alcadessa de Tàrrega, Rosa Maria Perelló, i al director artístic de FiraTàrrega, Jordi Duran. A més es coneixeran els projectes de suport a la creació amb companyies com LaminimAL i també es recomanaran els millors itineraris que ofereix el programa.

Finalment, dissabte, a les 21.30h, es farà des de la plaça Major de Tàrrega, un especial per fer un primer balanç dels tres dies de FiraTàrrega amb el director artístic, Joan Duran, i amb Jaume Navarro, membre de La Industrial Teatrera.

‘Manifesta’ de la cia Obskené

Manifesta‘ reivindica l’espai públic, la comunitat i el ritual col·lectiu. Prenent el circ com a poètica del risc, l’espectacle és un manifest per qüestionar-se –sempre qüestionar-se– i una festa per ballar i ballar. Una proposta visual, lúdica i crítica, plena d’energia i genuïnament de carrer. Una simbiosi de circ, text i música. Un projecte resultant del treball en equip d’una sèrie de creadors de nacionalitats, trajectòries i llenguatges artístics diversos.

‘Nàufrags’ de la cia La Industrial Teatrera 

Espectacle de clown de carrer al voltant dels petits i grans naufragis de cada dia. ‘Nàufrags‘ que reben missatges d’altres nàufrags. Una trobada amb el públic per compartir un tros de vida.
El ritual: deixar una llavor per allà on passem i emportar-nos-en unes altres que transformaran la nostra vida, a poc a poc. Ja no som els mateixos. És un homenatge sense paraules a tots els viatgers que algun cop s’han sentit nàufrags. Riure’s de tot: de la fragilitat, dels naufragis quotidians, de nosaltres mateixos. Es tracta justament d’això.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.