Els Mossos d’Esquadra denuncien durant el cap de setmana tres conductors a la Noguera i l’Urgell per circular a una velocitat penal

En dos controls preventius de velocitat que es van muntar a la C-14, a Vilanova de l’Aguda i Verdú, es va detectar tres vehicles circulant a 193 km/h, 179 km/h i 191 km/h en un tram limitat a 90 km/h. Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra han denunciat aquest passat cap de setmana tres conductors per un delicte contra la seguretat viària per circular a una velocitat penalment punible. El primer fet es va produir dissabte, 24 d’abril, en un control de velocitat que s’havia muntat  a la C-14, dins del terme municipal de Vilanova de l’Aguda (Noguera). Els agents van detectar un turisme que circulava a 193 km/h en un tram de via limitat a 90 km/h.

 L’endemà, 25 d’abril, en un altre control de velocitat que es va muntar a la mateixa via però al terme municipal de Verdú (Urgell), es van detectar dos vehicles circulant a 179 km/h i 191 km/h, en un altre tram limitat a 90 km/h. En els tres casos es va denunciar penalment als conductors per un delicte contra la seguretat viària, els quals hauran de comparèixer quan siguin citats davant del jutjats d’instrucció en funcions de guàrdia de Solsona i Cervera.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.