Els Pastorets Rock i el Cor de Cambra de l’Auditori Enric Granados de Lleida ofereixen el concert “Rock’n Cor Nadales 2.0” a Bellpuig

 

Concert 1Els Pastorets Rock i el Cor de Cambra de l’Auditori Enric Granados de Lleida dirigit per Xavier Puig, van oferir el dissabte 2 de gener a les 8 hores del vespre al Teatre Armengol de Bellpuig, el concert «Rock’n Cor Nadales 2.0», amb l’assistència de més de 300 persones.

El públic de Bellpuig va poder gaudir ahir durant una hora i mitja, de les interpretacions de Nadales que feien conjuntament aquestes dos formacions amb un format de concert poc vist i innovador i una magnifica posada en escena, que a més contenia dosis d’humor i teatrals a càrrec de tres dels components de Pastorets Rock.

Al repertori del concert hi havia versions de Nadales tradicionals Catalanes com el Fum, fum, fum, l’Àngel i els pastors, el Rabadà, etc., que havien estat adaptades per a Cor mixt i Banda de rock, pel lleidatà David Esterri -Lo Pardal Roquer- i Arnau Tordera -líder del grup Obeses-.

El concert l’organitzava la Diputació de Lleida, el grup Pastorets Rock i el Cor de Cambra de l’Auditori Enric Granados de Lleida amb la col·laboració de l’Ajuntament de Bellpuig.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.