Els Pre-infantils del Club Natació Tàrrega de bàsquet es proclamen campions territorials

IMG-20161219-WA0008

PARTIT: FORÇA LLEIDA (PRE) – CN TÀRREGA (PRE)

CAMPIONAT TERRITORIAL PRE-INFANTIL MASCULÍ

RESULTAT: FORÇA LLEIDA 41 – CN TÀRREGA 48

FORÇA LLEIDA  41

Cervantes (1), Godia, M. (2), Teixidor (2), Codina (7), Inglada (10), Sanfeliu (0), Rosell (6), Corretge (0), Godia, D. (4), Casañé (4), Walid (5)

CN TÀRREGA 49

Piqueres (5), Miralles (2), Castillero (9), Puig (2), Pererva (3), Martinez (4), Valls (6), Farreny (6), Zaragoza (5), Ribalta (0), Labartra (4), Fitó (3)

Àrbitre Principal: Martin, J.

PARCIALS:7-14, 15-6, 13-8, 6-21

Vibrant partit el que es va disputar al Pavelló d’Artesa de Segre després de que ambdós equips guanyessin en la jornada anterior al CB Serós i al CB Cappont. Així doncs, Força Lleida i CN Tàrrega es van presentar a la darrera jornada de la competició sense conèixer la derrota  i jugant-se el títol en el darrer partit. L’inici del partit va estar dominat pel CN Tàrrega que aviat va demostrar que no ho posaria fàcil al Força Lleida i així ho va demostrar un primer parcial de 7-14 a favor dels urgellencs al finalitzar el primer quart. El segon i el tercer quart van estar dominats pels del Segrià deixant de manifest la seva qualitat física i tècnica. Quan tot semblava que el Campionat se l’enduria el Força Lleida quan el marcador reflexava un 35-28 favorable al Força Lleida, un darrer quart sorprenent del CN Tàrrega amb un parcial de 6-21 amb dos cistelles de tres punts incloses, van donar la victòria i el títol de Campions Territorials Pre-infantils al CN Tàrrega.

Informa: SECCIÓ BÀQUET CLUB NATACIÓ TÀRREGA