Els republicans rebutgen el pressupost del Consell Comarcal de l’Urgell i presenten una moció per protegir els Plans de Conill

conillEl grup d’ERC al Consell Comarcal va acceptar negociar la moció per a la protecció dels Plans de Conill per tal d’arribar a un consens entre forces polítiques

Al darrer Ple del Consell Comarcal de l’Urgell, celebrat el passat dijous, el grup d’Esquerra Republicana de Catalunya va presentar una moció per a la protecció dels Plans de Conill. El govern comarcal va proposar la creació d’un grup de treball polític i tècnic per discutir el contingut de la moció que els republicans ja han avançat que no rebaixaran. El grup d’ERC va acceptar la proposta per tal d’aconseguir un consens en aquesta qüestió que pretén protegir el patrimoni paisatgístic, rural i natural de l’Urgell.

El grup d’ERC també va optar per votar en contra dels pressupostos comarcals per al 2016 ja que van entendre que són uns comptes continuistes amb la gestió anterior. Els republicans van lamentar al Ple no haver pogut participar de l’elaboració del pressupost i que aquest incorpori partides amb conceptes poc detallats pel que fa als ingressos i les despeses.

Al torn de precs i preguntes, els consellers d’ERC van demanar més informació sobre la darrera campanya de reciclatge endegada per la institució. Al mateix temps, es va sol·licitar que es faci un estudi i es pugui crear una comissió per valorar la implantación de la recogida selectiva porta a porta, per aconseguir una millor eficiència en el reciclatge dels residus que generem a la comarca.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.