Els resultats del Tàrrega Hoquei Patins Club del cap de setmana

23 oct inf IMG_1632

CAP DE SETMANA DEL 22 i 23 D’ OCTUBRE DE 2016  THPC

BENJAMÍ B:Tàrrega HPC B – CH Juneda A.

Una primera part intensa amb un gol del Marc Torné del Tàrrega i cinc gols del Juneda va donar pas a una segona part on un Tàrrega més adormit va continuar encaixant gols del Juneda, tot i les bones parades del nostre porter. Al final de la segona part el Tàrrega es va despertar i va tenir tres bones oportunitats de gol. Alineació: Ferran Balcells, Martí Castaño, Quim Folguera, el porter Denis Moram, Arnau Perelló, Eusebi Perelló, Marc Torné, Marc Valentines i Oriol Valentines.

INFANTILS:Tàrrega HPC (1) – Juneda A (7)

Nova derrota de l’equip de Tàrrega, que una vegada més no acaba de trobar la bona dinàmica en els partits.El Juneda que aviat va obrir el marcador, va venir disposat a endur-se els tres punts, un joc ràpid i poques errades tant en defensa com en atac, va fer que quasi bé a la primera meitat ja sentencies el partit. Per part dels targarins només un gol de Gerard Catalan, va maquillar el resultat. Encara queda molta feina per fer, però segur que aquests jugadors sabran trobar una dinàmica més positiva.

ALEVINS: Vilafranca C – Tàrrega HPC

El partit començava molt bé, ja que en la primera jugada el Tàrrega marcava el 0-1. Poc després, el Vilafranca aconseguia empatar. Aquesta igualtat es va mantenir durant els deu primers minuts, fins el 2-2. A partir d’aleshores, els targarins van encaixar quatre gols, i els locals van aconseguir distanciar-se acabant el primer temps en 6-2. Minuts abans d’acabar la primera part el porter Otniel va rebre una dura acció d’un jugador local, i va haver de ser substituït per la seva companya Laia.A la segona part el Tàrrega va fer tres gols més, tot i que el Vilafranca va acabar guanyant per 14-5, en un partit en què el resultat no reflecteix el gran treball que van fer els nostres jugadors i jugadores.

PREBENJAMI B:Tàrrega HPC (0) – Juneda A (3)

El millor joc d’equip dels visitants va superar la bona defensa del conjunt local, que van intentar contrarestar el joc del Junedaamb una bona organització defensiva i sortides al contraatac. L’equip de casa continua millorant, peròpagant la seva falta d’experiència a la categoria.Tàrrega:Llàtzer (p), Nacho (c), Aleix, Marc, Gerard, Carles, Jordi.

PREBENJAMÍ  A: Vila-sana – Tàrrega HPC

Primera derrota del pre-benjamí A .El Vilasana va ser millor.Primera part  amb el resultat de 3-0. Segona part amb el resultat de 0-1. Tercera part 3-0.Ànims i endavant.Alineació: Marçal, Unai, Lluís (1), Berta, Aleix, Edgar i Isaac.