Els resultats del Tàrrega Hoquei Patins Club del darrer cap de setmana

thpc1

PARTITS DEL THPC,  L’ ÚLTIM CAP DE SETMANA D’ABRIL

TÀRREGA HPC INICIACIÓ TÀRREGA

Aquesta setmana l’ equip d’iniciació ha competit contra el Bell-lloch. Van començar la primera part amb molta força, dominant el camp  i demostrant les ganes de marcar; encara que, al final, van acabar sense superar els  rivals en cap de les terceres parts. Amb tot, cal destacar la valia dels golejadors, en Nacho que va marcar 4 dels 5 gols i en Jordi la resta. L’empenta dels defenses: el Nico, l’Aleix, el Roger, el Blai i Llàtzer (el porter). Els Targarins s’estan iniciant en el treball amb equip i el més important és veure les ganes que tenen de sortir al camp a gaudir de l’ hoquei. Visca Campions. Targa Amunt!!!

REUS DEPORTIU – TÀRREGA HPC ALEVINS

Dissabte 30 d’abril el THPC es va desplaçar a la capital del Baix Camp per enfrontar-se al Reus Deportiu. Encara que els de Tàrrega van disputar una primera part molt ensopida, aviat van avançar-se al marcador, i amb pocs minuts ja guanyava per dos gols. Incomprensiblement els nostres jugadors, que no tenien cap semblança, amb el què havien estat en les últimes jornades, es van deixar empatar el partit. Al final del primer temps 2-2.

A la represa, els targarins van millorar bastant, tant en el joc, com en concentració. Igual que en el primer temps, el Tàrrega es tornà a avançar amb dos gols.  Va quedar clar que no era el seu dia, quan el Reus, que es va posar a un sol gol per l’empat, i a falta de nou segons pel final, una pèrdua de pilota va fer que el Reus empatés el partit. Així doncs amb 2 gols de Joan Franquesa, 1 d’Alexandru Danie i 1 de Pol Cabestany, es va arribar al final del partit amb un empat a 4.

BELL-LLOC CP – TÀRREGA HPC PREBENJAMÍ A

Aquest divendres  ha tocat visitar al Bell-lloc, un equip que va primer de la lliga i presenta un hoquei molt sòlid. Els del THPC han sortit una mica freds i els gols primerencs del Bell-lloc han dificultat un joc més fluid, tot i això l’equip ha anat millorant mica en mica i tot i perdre el partit, han lluitat fins l´últim segon. Cal destacar un cop més les grans aturades del nostre porter Lluís Tomás. Ànims i endavant. Resultat: 2-0; 2-0; 2-0

PREBENJAMÍ TÀRREGA HPC A – PREBENJAMÍ TÀRREGAHPC B (30/4/16)
El segon partit del cap de setmana era el del derbi del dos equips que el THPC té a la lliga de prebenjamí.  L’equip A, que el formen majoritàriament jugadors de segon any, ha sortit amb ganes de guanyar, mentre que el B, amb jugadors de primer any, han plantat cara i han mostrat jugades de molt bon hoquei. El resultat ha estat el de menys, i ens quedem amb un bon planté d’ hoquei targarí que té molt recorregut. Felicitats a tots!. Resultat: 2-0; 4-0; 4-0