Els resultats del Tàrrega Hoquei Patins Club del passat cap de setmana

hoquei

Prebenjamí A     Alpicat -Tàrrega (0-2) (0-0) (2-6)

Partit molt disputat. Tot i que els de Tàrrega van començar guanyant la primera part, l’ Alpicat no ho va posar fàcil, empatant la segona part i començant guanyant la tercera de les parts amb dos gols en dos minuts, cosa que va fer reaccionar als  jugadors del Tàrrega que van acabar remuntant la tercera part per 2 a 6. Alineació: Isaac (porter); Edgar (2); Lluís (2); Aleix;  Berta; Unai (2) i Marçal (2).

Aleví          Reus Deportiu B – Tàrrega (2-1)

Bon partit. Els del Tàrrega es van avançar al marcador, la primera part va acabar amb 2-1 pel Reus, fallant un penal el Tàrrega. A la segona part el Reus va agafar avantatge aprofitant les contres. Un bon partit que va estar competit gairebé fins al final

Infantils     Calfell A –Tàrrega (10-3)

Diumenge el Tàrrega HPC va disputar un dels pitjors partits de la temporada. En un partit que semblava que el nivell dels jugadors era bastant semblant, doncs els del Calafell molt més concentrats que els de Tàrrega van saber treure més profit. Incomprensiblement, els de Tàrrega van cometre moltes imprecisions amb moltes pèrdues de pilota i molt febles en defensa. Al descans s’ arribà amb un 5-2. Al segon temps, poca cosa va canviar. Tot i que semblava que en els primers minuts tenien el partit més controlat, aviat el Calafell continuà ampliant el seu avantatge i res feia pensar que els targarins trobessin la manera de capgirar la situació.

Benjamí A       Alpicat -Tàrrega (0-7)

Victòria a domicili. Després de les últimes dos  derrotes , l’equip ha tornat a retrobar-se amb la victòria. Va ser davant d’un Alpicat molt lluitador que tot i l’empenta i la voluntat res no van poder fer davant del Tàrrega que tot i que no va desplegar el seu millor joc va ser molt efectiu davant de porteria.

Per part del Tàrrega van jugar: Lluís Tomàs, Pau Tomàs, Nil Tomàs, Jordi Folguera, Eloi Cervera, Martin Plamenov, Pau Franquesa, Mariona Cabestany.