hoquei_13_10_2

Crònica HPC Iniciació Tàrrega (08.10.2016)

INICIACIÓ

BELL-LLOCH – TARREGA

El dissabte l’Equip d’Iniciació va rebre els jugadors del Bell-lloch. Sense haver digerit, encara, la derrota de la setmana passada; l’equip del Segrià va guanyar als valents targarins. Amb tot, cal destacar el golàs del Roger del Àguila en la  primera part i el gol de l’Aleix Gutierrez en el seu primer partir com a federat, en la tercera part. Tot i la derrota, el nostre porter Llàtzer Andreo ho va posar molt difícil al nostre rival gràcies als seus reflexes per parar molts del possibles gols. Com no, destacar la forta defensa i pressió de la resta de jugadors l’Aleix Lecha i en Blai Pallàs. Poc a poc aquest equip va agafant força i coordinació, veient-se  reflexada una clara millora de les seves jugades, recolzades amb l’empenta dels nostres nous entrenadors en Joan, l’Eloi i en Pau.

BENJAMÍ B.

TÀRREGA-BELL-LLOC. El Tàrrega va millorant partit a partit,  a la primera part  va aguantar molt bé l’atac del Bell-lloc i va encaixar pocs gols, però, no va poder evitar perdre el partit a casa davant d’un riva superior. L’únic gol del Tàrrega el va fer M.Castaño. Alineació: J. Balagué,   F.Balcells, M.Castaño, Q.Folguera, el porter D.Moram, A.Perelló i M.Torné.

PREBENJAMÍ  A

LLEIDA LLISTA (B) – TÀRREGA

Tercera victòria del Prebenjamí A del THPC, 3 partits guanyats de 3 jugats. Partit molt intens. Primera part  molt igualada amb el resultat de 0-1. Segona part també molt disputada amb el resultat de 2-3. Tercera part empat a 0 gols.  A destacar el bon joc per part de tots els membres de l’equip, la gran actuació dels porters dels dos equips i de la jugadora targarina Berta Tomàs. Alineació:

1. Lloses; E.Morros (1); B. Tomàs; LL.Tomàs (1) A. Sanchez; M. Cabestany (2); i I. Sala;

ALEVÍ MIXTE

Es va disputar el partit a casa contra un dels primers equips del grup, el Cerdanyola. El partit va estar dominat durant la primera part per l’equip rival amb molta tècnica i agilitat en el joc, però el Tàrrega a la segona part va reaccionar i va poder marcar un gol al Cerdanyola, primer gol de tota la temporada que encaixa aquest equip. Tot i això, la victòria va ésser contundent per l’equip visitant.