Els treballadors d’INDOX asseguren que amb un nou inversor hi haurà la subrogació d’una part dels contractes

35 treballadors d’INDOX dels 177 que quedaven han estat acomiadats voluntariament avui i en aquest moment la plantilla a l’espera d’un futur està formada per 145 persones. Aquest dijous el comité d’empresa va signar l’ERO d’extinció que preveu la subrogació de contractes en un futur projecte. Des de la Generalitat però no ha estat així i en les darreres hores s’ha generat alguns dubtes sobre de quina manera opten els inversors a la compra de la firma.

Els treballadors d’INDOX no entenen les declaracions del director general de Relacions Laborals i Qualitat en el Treball, Jordi Miró, que en les darreres hores ha manifestat a diversos mitjans que en el futur de l’antiga INDOX no hi haurà subrogació de contractes. El comitè va signar aquest dijous l’ERO d’extinció però ho va fer precisament posant com a condició primera que l’empresa que opti a la compra de la firma ho faci amb el compromís de mantener el màxim nombre de contractes sense passar per l’acomiadament. En aquest sentit el l’auto del jutge reafirma aquest acord.

Avui 35 treballadors han estat acomiadats voluntariament. Entre aquests casos hi ha prejubilacions i alguns enginyers del centre de Sant Just que no tindrien una continuïtat en el nou projecte industrial. El proper 15 de maig es coneixeràn les ofertes de les diferents empreses que aspiren a comprar l’antiga INDOX.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.