Els tres equips benjamins de l’Hoquei Patins Tàrrega guanyen els enfrontaments del cap de setmana

HC LLEIDANET ALPICAT C-TÀRREGA HTP C 23/10/21
Aquest dissabte els més petits de Tàrrega han jugat contra l’Alpicat a casa seva. El partit ha començat amb molta intensitat per part dels dos equips. Els de Tàrrega han guanyat la primera part (2-3) i d’Alpicat la segona (3:2). A la 3ra (0:3) i 4ta (0:6) els jugadors targarins han sortit molt motivats i han lluitat fins que han aconseguit la victòria.

Jugadors Alpicat: Dario V, Nil,V, LLum T, Asier S, David M, Just M
Entrenador: Núria Jové
Jugadors Tàrrega: Noah S, Guillem T, Roman P, Joel H, Eric P
Entrenador: Pau Franquesa

TÀRREGA HTC B – CH MOLLERUSA B 23/10/21
Bon partit del tagarins que des d’un bon principi l’han dominat, fent un bon joc d’equip de passis de pilota, els locals han dominat les quatre parts del partit, deixant al Mollerusa amb poques possibilitats de remunatda.

Parcials 3-1 ; 2-0 ; 8-1; 10-0
Jugadors Tàrrega:Marc L, David G,Joel C, Daniel S, Ton H, Biel F, Victor B, Eric Alelandru,V.
Entrenador: Carles Creus
Jugadors CH Mollerussa: Arnau C, Laia B, Pau LL, Blanca B, Martí G, Afnane A, Bruna G, Ivet G.
Entrenador:

LLEIDA LLISTA BLAVA C-TÀRREGA HTC A A 23/10/21
El partit va començar amb l’equip local molt actiu i agafant avantatge en el marcador. Poc a poc, els jugadors targarins es van anar activant i d’aquesta manera es va equilibrar el joc. Creant vàries ocasions de gol es va marxar cap als vestidors amb un quart per cada equip.
La segona part, el Tàrrega va dominar el joc i les ocasions, la majoria parades per una immensa portera local. Finalment, amb molt d’esforç col·lectiu els de l’Urgell van aconseguir endur-se la victòria contra un Llista molt combatiu.

PARCIALS:2-1;1-3;1-4; 1-1
Jugadors Llista:Iris A, Carme C, Adrià T, Pep C, Roger P, Ainet D, Marta R.
Entrenador: Martina Miravent
Jugadors Tàrrega HTP: Sebastià A, Òliver R, David C, Guillem S, Pau D A, Félix R.
Entrenador: Nil Tomàs

Benjamí

Hoquei Casal Espluga/Tàrrega- Reus Deportiu Virgínias A resultat final 4-2

Tercera victòria i liderat.
Partit molt disputat davant el Reus Deportiu A. Des de bon principi el Reus va fer un plantejament molt defensiu i es va tancar a la seva àrea amb l’única intenció de sortir al contraatac, això va fer que la primera part fos un atac i gol del espluguins que gràcies a bones combinacions i un bon grapat de xuts van deixar el marcador 4-1 al final dels primers quinze minuts.
La segona part va tenir la mateixa tònica que la primera amb un seguit constant de xuts contra la porteria rival però els pals i una molt bona actuació del porter del Reus van deixar el marcador amb un 4-2 final.

Proper partit dissabte 6 de novembre a la pista del Reus Deportiu B.
Jugadors: Nil, Pol M, Pol P, Aleix, Albert, Martí.
Gols: Aleix 3, Albert 1

Juvenil

HOQUEI CLUB MONTBUI-TÀRREGA HCP resultat final 3-2 (4a jornada 24/10/21)

Diumenge tarda de grans emocions a la pista del CP Montbui, on els més grans del club ens han fet gaudir d’un intens partit.
Primera part amb 0-2 a favor dels Targarins, amb gols de Pau i Marc, i inclús una falta directa aturada pel nostre porter Isaac, que es qui jugava la primera part.
La segona part han estat 20 minuts d’anades i tornades i el Montbui ha aconseguit retallar el marcador fins el 1-2.
A falta d’un minut pel final, desena falta del nostre equip, i en la falta directa, tot i que el Denis, porter de la segona meitat, ha aturat el llançament, el Montbui ha aconseguit el 2-2 en el rebuig.
Darrer minut a tot o res, on el Tarrega ha decidit jugar a porteria buida i amb 5 jugadors de pista. El 2-3 pels nostres ha estat a prop, però en un contraatac, hem rebut el 3-2 final a falta de 9 segons.