Emília Gargot presenta el seu espectacle Container a mig miler d’adolescents a Tàrrega

Durant la primera setmana de maig, la companyia ha estat fent assajos oberts del nou espectacle a alumnes de quatre instituts de la ciutat

La companyia targarina Emília Gargot estrena el seu espectacle Container a finals d’aquest mes de maig a la Mostra d’Igualada. Prèviament a aquesta estrena, tota aquesta setmana faran assajos oberts a alumnes de diferents instituts de Tàrrega; Vedruna, Manuel de Pedrolo, Alfons Costafreda i Ondara. Aquests assajos es realitzaran cada matí al recinte de Cal Trepat.

Aquests assajos estan emmarcats dins del programa Suport a la Creació de FiraTàrrega, on presentaran l’espectacle al setembre. FiraTàrrega és un dels coproductors de l’espectacle, junt amb el Festival Grec de Barcelona, el Festival RBLS Teatre Jove i Festicam Amposta. També compta amb la col·laboració de Mostra Igualada i el Festival Internacional de Mim de Sueca.

L’espectacle tracta sobre l’odi a les xarxes socials i el risc que aquest pot comportar. Sense cap intenció pedagògica, Container fa reflexionar al públic des de un to divertit i  mitjançant la interacció i la participació del públic. Està tenint molt bona rebuda entre els adolescents de la ciutat, que ajuden a la companyia a acabar de polir la versió final de l’espectacle.

Emilia Gargot, una companyia de teatre de carrer de Tàrrega, fa una aposta pel territori, el pensament crític i la poesia visual. La seva primera peça va ser ZH (2018), una reflexió des de la ciència ficció sobre l’aïllament que aporta la globalització, estrenada a FiraTàrrega. Des de 2019 també han encetat una línia pedagògica amb la creació de l’escola de teatre Cruma.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.