En només sis dies la campanya de micromecenatge #dESSconfinemPonent aconsegueix el primer repte econòmic

 

Han estat 45 persones que amb les seves aportacions, ajudaran al teixit cooperatiu del territori a pal·liar els efectes econòmics en un moment vital per continuar la seva activitat i fer front a la crisi i a la situació d’emergència actual.

Es destinarà el 10% de les donacions a ajudar al sector sanitari de Ponent, amb una donació directa a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida.

El passat 2 d’abril va començar la campanya #dESSconfinemPonent, una iniciativa de Ponent Coopera, l’Ateneu Cooperatiu de les Terres de Lleida, amb la implicació de diferents entitats i organitzacions de l’Economia Social i Solidària de Ponent, amb l’objectiu de donar suport al teixit cooperatiu del territori en un moment vital per continuar la seva activitat i fer front a la crisi i a la situació d’emergència actual.

Després d’una setmana amb la campanya de micromecenatge a la plataforma Goteo, ahir es va superar la quantitat mínima econòmica establerta de 2.500€ per a poder començar a ajudar a les cooperatives del territori. Tot ha estat possible gràcies a les aportacions de 45 persones individuals i al suport de totes les persones que han donat difusió de la campanya, que ajudaran al teixit cooperatiu del territori a pal·liar els efectes econòmics en un moment vital per continuar la seva activitat i fer front a la crisi i a la situació d’emergència actual. Amb la campanya també es vol contribuir a fer front a l’emergència sanitària i es destinarà el 10% de les donacions a ajudar al sector sanitari de Ponent, amb una donació directa a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida.

Enllaç a la campanya de Goteo: https://www.goteo.org/project/suport-al-cooperativisme-de-ponent-davant-la-crisi

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.