Es constitueix el nou Consell d’Alcaldies de l’Urgell

L’òrgan consultiu tindrà presidència i vicepresidència compartida per  Jaume Pané, alcalde de Preixana, i Sílvia Fernàndez, alcaldessa d’Agramunt

 

Ahir, dimecres, 5 d’octubre, es va constituir el nou Consell d’Alcaldies de l’Urgell, sorgit de les eleccions municipals del passat mes de maig. Un òrgan consultiu del Consell Comarcal que té entre les seves funcions informar el Consell Comarcal de les propostes que siguin d’interès per als municipis, abans de sotmetre’s a l’aprovació del ple. La presidència i vicepresidència del Consell d’Alcaldies, en aquesta legislatura, serà compartida per Jaume Pané, alcalde de Preixana i Sílvia Fernàndez, alcaldessa d’Agramunt.

José Luis Marín, president l’entitat comarcal va ser l’amfitrió en aquesta constitució del Consell d’Alcaldies, que en les properes sessions es preveu que sigui itinerant per l’Urgell amb l’objectiu d’atansar la institució a tots els pobles de la comarca. En aquest sentit, el president va manifestar que ja s’ha començat una ronda de visites a tots els alcaldes i alcaldesses de l’Urgell per  copsar les seves inquietuds i per buscar sinèrgies que permetin estrènyer lligams entre aquestes institucions.

En aquesta reunió constitutiva, també es va informar als nous alcaldes i alcaldesses dels serveis que presta el Consell Comarcal com ara el Servei d’Assistència Tècnica Municipal i Urbanística, els Serveis Socials o bé la propera implantació del sistema de recollida de residus Porta a Porta a la comarca de l’Urgell.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.