Èxit de la cursa ‘Pedals de dona’ de Tàrrega que ja prepara la pròxima edició

250 dones vingudes de llocs tan diversos com Palència o Andorra, van participar ahir en la primera edició de la marxa cicloturística ‘Pedals de Dona’, l’única que es fa a tot Catalunya. Una prova organitzada pel Club Ciclista Tàrrega amb el suport de l’ajuntament.
La marxa comptava amb dos recorreguts, un de 83 quilòmetres amb un desnivell de 1.100 metres i un altre de 103 quilòmetres amb 1.500 mestres de desnivell. Després de la sortida de Tàrrega les esportistes han anat cap a Verdú a Montornès de Segarra a Conesa a la Conca de Barberà, per tornar a l’Urgell pels Omells de Nagaia, Vallbona de les Monges l’espluga Calba i finalitzar la prova de nou a Tàrrega.
L’organització ha preparat diferents avituallaments durant tot el recorregut i també ha comptat amb assistència mecànica mòbil i cotxes escombra durant la cursa. En total més d’un centenar de voluntaris.
La prova no era competitiva, però s’han distingit les tres primeres corredores de cada recorregut
En la ruta llarga la guanyadora ha estat Anna Rodríguez de Vic, amb 3 hores i 4 minuts i en la curta ha guanyat Elisa Urbà de Vilanova de Meia amb 2 hores 59 minuts.
Des del Club Ciclista Tàrrega s’han mostrat molt satisfet pel resultat de la prova que es va haver de suspendre l’any passat per la pandèmia i ja es posen a treballar per la de l’any vinent.