Èxit de públic a la 3a Caminada-cursa Stargardt Go! a Agramunt

La prova recupera el bon ambient i el retrobament amb amics per participar d’aquesta iniciativa solidària

El dissabte al vespre es va celebrar la 3a edició de la Caminada- Cursa Stargardt Go! que va comptar amb la inscripció de 400 persones i una trentena de voluntaris.

Aquest any s’ha pogut recuperar el format presencial de la prova i el passeig Josep Brufau ha estat un any més l’espai de trobada per conversar amb amics i familiars abans i després de recórrer els cinc quilòmetres i mig del recorregut d’enguany

Una de les novetats d’aquesta edició, era el canvi de dia i d’horari, un fet que davant les altes temperatures d’aquests últimes dies, ha estat valorat molt positivament pels participants, ja que iniciant la caminada a dos quarts de nou del vespre la forta calor ja no es notava tant. La gran majoria de participants han fet el recorregut caminant, tot i que una setantena de persones s’ha atrevit a fer-lo corrent. Amb tot, es tractava d’una prova no competitiva on el principal objectiu era passar una bona estona.

La 3a edició ha comptat amb més d’una seixantena de patrocinadors i col·laboradors que han volgut sumar-se a la iniciativa, ja sigui amb aportacions econòmiques, donació de productes per als avituallaments i la bossa del corredor, o material que s’ha sortejat entre tots els participants. L’organització de la cursa estem molt agraïts per la seva implicació un any més malgrat les dificultats dels últims temps.

El bar l’Indret del Sió, ubicat a la zona del passeig on s’ha celebrat a la cursa, també s’ha sumat a la prova i ha organitzat un sopar solidari.

Dins de la bossa del corredor, tots els participants s’han emportat cap a casa la samarreta o motxilla de l’edició d’enguany, una botella d’aigua, una poma, una barreta energètic, un rotlle d’escombraries i un torró individual d’Agramunt.

L’import de totes les inscripcions es donarà a la investigació de les malalties degeneratives de la retina, motiu pel qual es va crear el repte Stargardt Go!.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.