Èxit del 2n Raid Ciutat de Tàrrega

El concurs ha comptat amb una cinquantena de participants en diferents proves de 40km, 60km i 0* (80km)
Una cinquantena de participants van prendre part aquest dissabte del II Raid Ciutat de Tàrrega, una cita organitzada pel Club Escola Hípica Tàrrega, i que va tenir com a punt de sortida i d’arribada les seves instal·lacions.
La competició, és la primera prova de raid de la lliga de Lleida d’aquest any i compta amb el suport de l’Associació Esportiva Eqüestre de Lleida sota el paraigües de la Federació Catalana d’Hípica.
Roger Solé, gerent del Club Escola Hípica Tàrrega, va destacar les bones condicions de la zona per aquest tipus de proves i es mostrava satisfet ja que “el temps finalment havia acompanyat”.
El II Raid Ciutat de Tàrrega va comptar amb diferents proves, una de 40 km, una altra de 60 km i finalment 80 km (0*).
En la prova reina, la de 80 km, la participant més ràpida va ser Sara Abascal, seguida per Alba Masdeu i Jaume Rabasedas. A la prova de 60 km, va liderar la prova Jordi Pons, seguida per Yumara Corraliza i Anna Raventós. Finalment a la prova de 40 km, Esperanza Sanchez va ser la més ràpida seguida per Carlos Echevarria i Jana Sarrat.
En total aquesta temporada des de l’AEELL s’han promogut 8 concursos de salt, 4 concursos de Doma Clàssica, 2 concursos de Raid i 1 Concurs Nacional de Salt.
El pròxim concurs de la modalitat de Raid a les terres de Lleida es celebrarà el 2 de novembre a La Seu d’Urgell.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.