Èxit rotund de participació i organització al 2n Targabloc l’open Psicobloc de Tàrrega

rocodrom_denguany

 

Èxit rotund de participació i organització al 2n Targabloc l’open Psicobloc de Tàrrega celebrat el passat cap de setmana a les piscines municipals. Durant tot el cap de setmana més de 300 participants han provat, gaudit i disfrutat de l’adrenalina de l’escalada sense corda a la piscina. L’activitat coorganitzada entre l’Agrupació Excursionista l’Urgell de Tàrrega i el Club Natació Tàrrega començava el divendres al mati amb la visita de 120 infants dels diferents Esplais i Casals de la Ciutat. A la tarda s’obria el torn a tot el públic de la piscina, així tothom podia provar aquesta nova modalitat de l’escalada.

Dissabte 30 s’inicia l’Open i amb ell la competició, la qual va estar molt renyida i amb un molt bon nivell tant dels més petits com adults.  Al mati els més petits, molts vinguts des de Lleida ja van mostrar l’elevat nivell, finalment a les 13:30h era el torn de la Gran final, que s’endugué amb molta classe el petit “Gran Escalador” Jesús Romero”. Un cop acabada la final els participants van rebre un Diploma i també un gelat.

La tarda del dissabte va estar marcada per l’espectacle i les classificatòries dels adults, també vinguts de tot Catalunya  25 nois i 6 noies tots competint en la mateixa categoria.

El rocòdrom presentava 10 vies de diferents colors i formes, de les quals s’havien d’escalar el màxim numero possible amb els mínims intents.  Ja d’inici es va veure molt bon nivell dels participants, que segons els organitzadors seria molt similar al de Copa d’Espanya, en poc més de dos hores ja es va definir l’accés a la gran final marcada per un espectacular recorregut damunt els volums del rocòdrom.  Finalment i davant una elevada afluència de públic és va aconseguir un espectacle amb molta adrenalina i fanatisme.  Mentre es preparava l’entrega de trofeus es va realitzar un sorteig de material, els participants van recollir el sopar i finalment el representant de l’AEU: Dani Boix i el regidor d’esports de Tàrrega Silveri Caro donaven pas a l’entrega de trofeus d’acord amb aquests ajustadíssims resultats.

Infantil:

1er Jesus Romero

2º Meritxell Monzon

3er Andreu Miró

Masculi:

1er Edgar Oriol

2º Gerard Naudí

3r Adria Perot

Femení:

1ª Lara

2ª Nuria Esteve

3ª Marta Bencach

Diumenge el rocòdrom seguia muntat a la piscina i tothom va poder seguir provant i disfrutant d’aquesta instal·lació i esport.

Des de l’organització es valora molt positivament el fet d’aconseguir obrir el rocòdrom durant tres dies, el bon comportament de tots els participants,  així com la consolidació de l’esdeveniment, que any a any es va convertint en un referent a Catalunya, També han agraït  la col·laboració rebuda des de la botiga Onsight de Lleida i l’Ajuntament de Tàrrega en l’aposta per donar a conèixer l’esport de l’escalada a la nostra ciutat.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.