Fan proves PCR als grups confinats de cinc centres educatius de Tàrrega a l’Espai MerCAT

FOTO d'arxiu

Un Equip de Mostres del Departament de Salut i la Creu Roja ha realitzat proves PCR a l’Espai MerCAT de Tàrrega. Els test s’han fet als alumnes de les classes confinades dels centres del Vedruna Tàrrega, l’escola Pia, l’escola Maria Mercè Marçal, i els instituts Manuel de Pedrolo i Alfons Costafreda.

Recordem que a la comarca de l’Urgell hi ha dos centres tancats, són els de Sant Martí de Maldà i de Maldà, i també hi ha 23 classes confinades. 21 d’aquests grups són de Tàrrega: 5 de l’Escola Ondara i de l’escola Vedruna; 4 de l’institut Alfons Costafreda i de l’institut Manuel de Pedrolo; 2 de l’escola Maria Mercè Marçal i 1 de l’Escola Pia. Els altres dos grups corresponen a una classe de l’escola Santa Creu d’Anglesola i una altra a l’institut Ribera del Sió d’Agramunt.

Pel que fa al risc de rebrot al municipi de Tàrrega, continua augmentat i puja fins a 949,99 (molt alt). La taxa de velocitat de contagi també augmenta lleugerament a 1,47. A la comarca de l’Urgell el risc de rebrot està situat a 833,06 mentre que la velocitat de contagi està situada a 1,29.

Informa Ràdio Tàrrega

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.