Finalitzen les obres de la C-14 a Tàrrega i reobren el trànsit

El Departament de Territori i Sostenibilitat culmina els treballs tres dies abans del previst i també es restableix l’itinerari del bus urbà · La calçada del vial compta amb nou paviment asfàltic i nova senyalització horitzontal

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha donat per finalitzades les obres les obres de millora a la travessia urbana de la C-14 al seu pas per Tàrrega. Les tasques han avançat a molt bon ritme i s’han culminat tres dies abans del previst. Tots els trams urbans de la carretera ja s’han reobert al trànsit amb normalitat.

El ferm de la calçada s’ha renovat de forma integral: els operaris han retirat primer el paviment existent (tasca que es coneix com a fresat) i s’ha aplicat la nova capa asfàltica. També s’ha repintat la senyalització horitzontal del vial, de gairebé dos quilòmetres de longitudLa intervenció començà el passat dimarts 10 de novembre a l’extrem nord de la travessia i s’avançà al llarg del carrer de Sant Pelegrí cap a la plaça del Carme. El dilluns 16 i el dimarts 17 es treballà al pont de l’Ondara, el carrer de Sant Pere Claver i l’avinguda de Tarragona.

D’altra banda, s’ha facilitat una alternativa als veïns afectats que no poden accedir a les seves places privades d’aparcament. El consistori targarí ha posat a la seva disposició llocs gratuïts al Pàrquing Municipal de l’Avinguda de Catalunya. La Policia Local ha desplegat efectius vetllant per evitar incidències en la mobilitat.

Per la seva part, el bus urbà ha patit afectacions en el seu recorregut i el servei s’ha vist obligat a anul·lar parades. El transport ja s’ha restablert amb normalitat

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.