Fira de Mollerussa convoca d’urgència el Consell Directiu per avaluar la continuïtat de Sant Josep davant el coronavirus

Pla obert on es poden veure operaris treballant en el muntatge dels estands als Pavellons Firals per a la 148a Fira de Sant Josep a Mollerussa, l’11 de març de 2020. (Horitzontal)

Els operaris treballen amb normalitat als Pavellons Firals preparant el certamen agrícola, previst del 19 al 22 de març

ACN Mollerussa .- Fira de Mollerussa ha convocat aquest dimecres a la nit d’urgència el Consell Directiu de l’ens a fi d’avaluar la situació i posicionament en relació a la celebració de la 148a Fira de Sant Josep, prevista per la setmana que ve. Ho ha anunciat a través d’un comunicat després que el Govern hagi passat a una fase d’alerta la situació al país per l’epidèmia del coronavirus amb mesures com la prohibició d’esdeveniments que superin una assistència de més de 1.000 persones, tant si són a l’aire lliure com en espais tancats. L’any passat, en els 4 dies de fira es van registrar uns 175.000 visitants. Mentrestant, els operaris continuaven fent amb normalitat aquest dimecres el muntatge dels estands als Pavellons Firals.
Aquest dimecres al matí ja hi ha hagut una reunió del Comitè Tècnic i d’Emergències de Fira de Mollerussa per avaluar l’afectació de les restriccions que ha anunciat el Govern en relació al coronavirus, en la normal celebració de la 148a edició de la Fira de Sant Josep, del 19 al 22 de març. Aquesta avaluació s’exposarà aquesta tarda en una reunió de la Junta de Portaveus dels grups municipals de l’Ajuntament de Mollerussa i posteriorment, a la nit, tindrà lloc la reunió urgent del Consell Directiu.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.