FiraTàrrega reprèn l’activitat de Suport a la Creació amb un assaig obert a Altet

L’assaig obert de la companyia La Industrial Teatrera, amb el seu espectacle Herencia, el 25 d’octubre al poble agregat d’Altet, serà la primera activitat programada.

Assaig Herencia, La Industrial Teatrera, Teatre Zorrilla, Badalona 9.07.2020 Foto Pere Virgili

Després de l’ajornament provocat per les mesures relacionades amb la Covid-19 i la consegüent reconfiguració de calendari, FiraTàrrega preveu reprendre l’activitat de residències artístiques, assajos oberts i programació expandida del programa Suport a la Creació 2020 que no es va poder dur a terme, a partir del proper 25 d’octubre.

En concret, aquest dia 25 a les 18h tindrà lloc l’assaig obert de la companyia La Industrial Teatrera, amb el seu espectacle Herencia, a Altet. Aquesta proposta, basada en el clown, reflexiona sobre el món que deixem a les properes generacions. El fet que estigui programat en un dels pobles agregats de Tàrrega respon a la voluntat de descentralització territorial i d’aproximació de FiraTàrrega a tota la ciutadania.

El 28 d’octubre, a les 19:30 tindrà lloc una altra activitat, en aquest cas inclosa dins la programació expandida que té relació amb les temàtiques que proposen els projectes artístics integrats al programa Suport a la Creació 2020. Es tracta d’una sessió jam, a càrrec del col·lectiu Higo Mental i plantejada com una conferència-debat sobre el món digital contemporani i la importància creixent dels algorismes a les nostres vides. Aquest acte es durà a terme a La Soll (Pl. de les Nacions) de Tàrrega.

La Cia. Pau Palaus farà una residència artística a la ciutat del 2 al 16 de novembre per tal de completar el procés de creació del seu espectacle Zloty, una peça de clown contemporani que aprofundeix en la intimitat del pallasso i el plaer d’establir una relació íntima amb el públic, que es podrà veure en assaig obert el 13 de novembre a les 18h a la Nau 18 de Cal Trepat (Tàrrega), en el marc de la #NuitduCirque, una iniciativa europea de la xarxa Circostrada —a la qual pertany la Fira— i de CircusNext.

Finalment, per tancar aquesta primera tongada d’activitats, el 24 de novembre està prevista la generació d’un contingut radiofònic en format podcast amb Íntims Produccions que versarà sobre la memòria, l’artesania i la transmissió de coneixements. Aquesta activitat està inclosa també dins de la programació expandida i compta amb la col·laboració de Ràdio Tàrrega, i el podcast estarà disponible per a la seva descàrrega.

Les activitats programades que impliquen assistència de públic seran amb accés restringit, ús preceptiu de mascareta, seguiment de totes les mesures de protecció sanitària Covid-19 i caldrà fer reserva prèvia trucant al telèfon de la Fira (973 310 854). L’organització s’adaptarà a les eventuals noves directrius que puguin anar sorgint i demana comprensió als espectadors en el cas que calgués afegir noves restriccions d’aforament que serien comunicades oportunament.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.