Foment Tàrrega suspèn ‘La Nit Boja’

Estava prevista de celebrar el divendres 2 d’Octubre,

Foment Tàrrega, l’associació de Comerços i Serveis de Tàrrega comunica la cancel·lació de LA NIT BOJA d’aquest 2020, que estava prevista de celebrar el divendres 2 d’Octubre, i que arribaria a la seva 7a Edició.

La NIT BOJA, era una Shoping night, que donava el tret de sortida a la temporada de tardor i que vinculava l’oci, amb l’actuació de grups musicals al carrer, espectacles de dansa, la restauració i l’hoteleria, amb una nit màgica de compres. Un dels moments de major expectació de la nit era la desfilada de moda que se celebrava a la Pl. del Carme i que concentrava a millers de persones.
“Donada la situació actual provocada per la COVID esperem poder celebrar una gran NIT BOJA la tardor del 2021”, expliquen des de Foment.

Així mateix FOMENT TÀRREGA continua treballant intensament a fi de trobar accions dinamitzadores del teixit comercial, l’hostaleria, la restauració i de serveis de la ciutat, amb la intenció de crear campanyes i sinergies entre els diferents establiments associats, la ciutadania i les entitats i associacions.
Una de les properes col·laboracions de FOMENT TÀRREGA serà amb LO MEMEFEST, que se celebrarà del 8 a l’11 d’Octubre, un festival ple d’humor en temps de pandèmia.

RÀDIO TÀRREGA

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.