Gran èxit del 33è Parc de Nadal de Tàrrega, que congrega 11.500 visitants

 

El programa ha combinat suggeriments lúdics i pedagògics fomentant la creativitat i la convivència entre els infants · Creix la participació dels joves gràcies a propostes de realitat virtual o l’Escape Room

El Parc de Nadal de Tàrrega ha revalidat el seu poder de convocatòria i en la seva 33a edició ha atret fins a 11.500 visitants, comptabilitzant infants, joves i adults acompanyants. Les diverses propostes del programa, fins a una cinquantena, han congregat una elevada afluència de públic en el decurs de les set jornades (del 27 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener). La Regidoria de Cultura, organitzadora de l’esdeveniment, ha fet una balanç molt positiu tant del volum de participació com de la bona acollida a les activitats impartides, entre les quals han figurat tallers de manualitats, atraccions, circuits d’aventures, jocs, inflables, esports, ràdio o cultura popular.

 

“Cerquem cada any l’equilibri entre propostes lúdiques i pedagògiques que potenciïn la creativitat i la convivència”, ha apuntat el regidor de Cultura, Raül Palacios. L’edil també ha posat de relleu l’augment de participació en les activitats adreçades als adolescents. En aquest sentit, han incrementat el seu èxit els jocs de realitat virtual, l’Escape Room (en què els participants han d’aconseguir sortir d’una habitació mitjançant un seguit de pistes) o els circuits de karts i monocicles elèctrics. D’altra banda, “també hem detectat que el Parc de Nadal atrau molts visitants procedents de fora de Tàrrega i fins i tot de fora de la comarca de l’Urgell”, ha manifestat Raül Palacios.

 

El Pavelló Municipal d’Esports i el Parc Esportiu han acollit el Parc de Nadal per quart any consecutiu. Enguany el recinte s’ha connectat amb el centre de la ciutat mitjançant el trenet turístic de Foment Tàrrega, una altra iniciativa que s’ha saldat amb èxit. Altres entitats de la ciutat han col·laborat en el programa d’activitats i cada tarda s’han ofert diversos suggeriments vinculats a la cultura popular, la música o el civisme. Val a dir que el cantant targarí Carlitos Miñarro ha posat divendres el colofó a la programació amb l’espectacle “Superbaby”, també recollint molts aplaudiments. Tot plegat consolida el model actual del Parc de Nadal de Tàrrega, un dels casals de festes més veterans de les terres de Lleida.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.