Gran victòria de les juvenils del CEACA Tàrrega a La Llagosta

Partit de Primera Catalana: Joventut Handbol La Llagosta 22 – CEACA Tàrrega 23

En un partit molt difícil: per la qualitat de les rivals i per l’horari inapropiat -diumenge de La Marató, a les 6 de la tarda- les juvenils del CEACA Tàrrega es van imposar a la pista de La Llagosta per 22 a 23, en un encontre on les targarines han hagut de treballar de valent per endur-se la victòria.

Durant la primera part,el CEACA va anar gairebé sempre a remolc en el marcador. Costava molt trobar la manera de batre a la potera local, Sara Rodríguez, que molt atenta, frustrava els atacs de les targarines, una vegada i una altra. Algunes imprecisions en les passades i alguns moments de desconcert en defensa provocaven que la diferència en el marcador es mantingués entre 2 i 4 gols a favor de les locals.

No obstant això, les noies de Jaume Rovira, van fer una primera part molt seriosa i van lluitar sempre totes les pilotes, tant en atac com en defensa, i de mica en mica, les aturades d’Ariadna Cervera a la porteria per una banda, i els gols d’Anna Soldado, d’Aina Rovira, Mònica Balaguer, Laura Vilamajó i Sandra Muixí per l’altra banda, van contribuir que al final dels primers 30 minuts l’avantatge fos només de 2 gols a favor de les locals.

Des de l’inici del segon temps però ja es va veure que el CEACA volia endur-se la victòria cap a casa. Al minut 17 de la segona part les targarines per bé que encara anaven 3 gols per darrere en el marcador, van tirar d’esforç i sacrifici i van començar a reduir la diferència.

Els darrers 13 minuts van ser clau: el gran joc en defensa de tot l’equip, pressionant en tot moment les rivals, va provocar alguns contraatacs liderats per Aina Rovira i Anna Soldado, que amb la seva rapidesa trencaven la defensa rival.

Les noies de La Llagosta, però, van endurir la defensa amb accions excessives, com la clara i desproporcionada empenta que la número 19 de La Llagosta, Paula Jiménez, fa en un contraatac a Anna Soldado.