Guissona inicia el quart Cicle de Visites Guiades Nocturnes

visita nocturna guissonaAl mes d’agost arriba a Guissona el 4t Cicle de Visites Guiades Nocturnes. Les visites estan organitzades amb la col·laboració de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Guissona i el Patronat d’Arqueologia.

Ahir a la nit es va dur a terme la primera visita, la qual va arribar al seu aforament màxim i va donar l’oportunitat de conèixer millor l’església de Santa Maria i descobrir els racons més amagats com per exemple la necròpolis i els passadissos que hi ha al darrere de la coneguda capella del Claustre. La visita va acabar al campanar, on ACTUA PRODUCCIONS van sorprendre als assistents amb un petit espectacle.

El tema de la propera visita és la ceràmica romana i la última tindrà com a tema els carrers de Guissona, basada en el llibre Un tomb pels carrers i les places de Guissona: els seus noms i topònims a les actes municipals de Antoni Roca i Tresents, que es presentarà per la Festa Major aquest setembre. Totes dues visites, conclouran amb un espectacle que sorprendrà als assistents.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.