HANDBOL CrònicaCadet Verd: 30-03-19 C.H. Amposta 24 – 13 CEACA Tàrrega

Derrota clara del Ceaca a la pista del ara consolidat líder, que només a perdut un partit de copa i va ser a Tàrrega. Les targarines a la primera meitat no van estar a l’alçada del partit, les de Amposta els i van passar per sobre amb efectivitat amb atac i una molt dura defensa, que ajudades per un arbitratge molt permissiu les va deixar fora de lloc fins al descans, 17-6. A la represa del encontre, vista la primera part, les noies del ceaca van desplegar un joc i una defensa la qual no estan acostumades a fer, o sigui repartint la mateixa medicina que els i van administrar les locals els primers 30 minuts, això va fer que el partit fos brut i poc vistós, tot i que més resolutiu que la primera part, Doncs a la segona es va fer un resultat de 7-7. Aquest dissabte ens visita el Esparraguera a les 19.00h. molta sort.

La secció d’atletisme aquest diumenge va participar al primer cros de Sant Guim de Freixenet.