Homenatge a un veí centenari de Bellpuig

Homenatge a un veí centenari de Bellpuig 3El dijous 25 de juliol, al casal de l’Associació de jubilats i pensionistes “La Joia d’Envellir” de Bellpuig, es va homenatjar al veí centenari de Bellpuig, Sr. Francisco Castells Pons.

A l’acte de celebració hi assistiren familiars i amics de l’homenatjat, així com membres de la junta de la Joia d’Envellir, regidors de l’Ajuntament de Bellpuig i el president del Consell Comarcal de l’Urgell, Sr. Gerard Balcells.

La regidora de política social de l’Ajuntament, Sra. M. Dolors Florensa, va lliurar al Sr. Francisco, la Medalla centenària que concedeix la Generalitat de Catalunya a les persones que han complert 100 anys. Per la seva part, el president del consell comarcal de l’Urgell, Sr. Gerard Balcells, li va fer entrega d’una placa commemorativa. El Sr. Francisco Castells Pons, va néixer el 19 de març de 1919 a Cubells i de ben jove es mudà a Bellpuig, on encara viu. És el soci de més edat de l’Associació de jubilats i pensionistes “La Joia d’Envellir” de Bellpuig.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.