HOQUEI CASAL ESPLUGA-TARREGA :   4      ///   IGUALADA B  :  6

EL JUNIOR DEIXA ESCAPAR TRES PUNTS I JUGA EL PRIMER PARTIT A TÀRREGA COM A LOCALS.

La primera part va començar molt diferent a com va acabar, l’Espluga-Tarrega jugava endreçat, a la porteria Jofre Majoral, fent bons marcatges i tenint la posessió de la bola, l’Igualada esperava pacient tenir alguna oportunitat, i aixi va ser, ja que es van avançar al marcador amb un gol que va arribar a cinc minuts del inici. Els locals no van afluixar i ben aviat van posar l’empat al marcador, gol de Pol i joc de nou buscant forats en la porteria del Igualada, però el porter visitant estava molt encertat, no donava opció ni a aprofitar els refusos. L’Espluga es va començar a obrir, quedaven molts espais sense cobrir i l’Igualada ho va aprofitar, fins a marcar dos gols mes que van deixar el resultat momentani de 1 a 3 gols al final de la primera part.

Segona part mes moguda, tal i com ens tenen acostumats, molts mes contactes entre jugadors que feien pujar les faltes ràpidament. L’Igualada torna a marcar, en aquest cas el seu quart gol i tot seguit arriben a les deu faltes, Iker llença la directa que va al fons de la porteria per la cantonada esquerra, es retalla una mica l’aventatge. Les faltes continuen pujant i ara es l’Espluga-Tarrega que arriba a les deu, aquest cop Jofre aguanta molt be la posició i atura amb les guardes. Continua el joc amb molta intensitat, en aquest partit recuperem Alexandru que per motius laborals no havia pogut jugar cap partit, prova i prova tirs desde fora de l’area, d’aquells als que ens tenia acostumats però el porter de l’Igualada ho para tot. A vuit minuts del final el resultat es desfavorable per 3 gols a 6, es fa canvi de porter per donar uns minuts a Adrià Palau i ens xiulen un penal a favor, que malauradament Pol no pot aprofitar. Els Targarins van fer molt bon paper, ja que tres dels quatre gols son dels jugadors locals, marca Joan el quart i s’acaba el partit amb una directa a favor, que en aquest cas Iker no pot transformar en gol i una directa en contra que va refusar perfectament el nostre porter suplent, Adrià Palau. Final del partit, 4 gols a 6.

El proper partit es aquest divendres al vespre de nou a la pista de Tàrrega.

Entrenador: Edu Creus

Alineació:  Jofre Majoral i Adrià Palau (porters), Joan Franquesa, Pol Cabestany, Iker Redondo, Marc Soteras, Alexandru i Miquel Isern.

GOLS DEL PARTIT:  Pol (2), Iker (1) i Joan (1).