Hoquei Patins Club Tàrrega, de set partits jugats, tres guanyats i quatre perduts.

hoqueiTàrrega HPC & Bell-lloc . 8 de Novembre.

Aquest dissabte ens ha visitat el Bell-lloc, un club amb llarga tradició d’ Hoquei.

Tot i que el Bell-lloc s’ha mostrat superior, la primera part ha estat disputada i els jugadors del Tàrrega HPC han aguantat molt bé. La segona part però, els esforços per matenir les posicions en defensa no han estat suficients i pràcticament els de l’Urgell no han xutat a porteria. En la tercera part, tot i la derrota, han aparegut algunes jugades d’equip que han permès posar a prova el porter contrari. Al final, un partit disputat i net. Resultat: (0-1; 0-4; 0-3).
Aleví B Tàrrega HPC & CH Juneda. 8 de Novembre.

A causa de les baixes de dos jugadors importants, l’ equip va estar reforçat per jugadors dels equips Benjamí i Aleví A . Els nostre jugadors van oferir resistència durant una molt bona primera part, i va ser a la segona quan el Juneda es va imposar i va marcar diferències. El Tàrrega no va poder aguantar el seu ritme. Partit molt lluitat pel Tàrrega. Resultat: (4-12)

Tàrrega

Bultó Margalef A.;Vilalta Granyó B. (1 gol);Plà Corbella E. (2 gols);Farràs Valls M.;

Selva Vigatà O. (1 gol);Borza Alexandru;Franquesa Trepat J.

Juneda

La Huerta  Reig J.;Rus Vasile;Cornudella Quer P. (2 gols);Llobera Gorgues A;

Marimon Berg  A. (7 gols);Bosch Gorgues J. (1 gol);Balcells Pinyol G. (1 gol);

Mateus Espoles J.  (1 gol);Barrufet Segarra G.

Iniciació B Tàrrega & Bell-lloc. 8 de Novembre.

Clara victòria del grup de nenes. Encara que la segona part es va perdre, podem dir que la pilota va estar quasi sempre en terreny de joc de l’ equip local. La tenacitat de l’ equip femení, fa que no es rendeixin en cap moment, i que el seu joc millori en cada partit. Resultat a favor del Tàrrega(3-0);(1-2);(1-0)

Iniciació A Lleida Llista & Tàrrega HPC. 8 de Novembre.

Els del Tàrrega amb un porter nou i dos noves promeses, van afrontar un partit que es presentava complicat. Però com sempre una molt bona resposta dels nostres jugadors:Natxo (porter); Marçal; Unai; Aleix; i també la Joana i el Gabriel. Primera part (0-1) gol d’ Unai; Segona part (3-0); Tercera part (3-5) amb tres gols d’ en Marçal i 2 de l’ Unai. Amb una gran actuació del porter Natxo i una molt bona defensa del Tàrrega.

Prebenjamí A Andorra & Tàrrega HPC. 8 de Novembre.

Després d’un desplaçament molt accidentat a causa dels problemes d’aquest dissabte a la frontera Andorrana, els nostres jugadors van donar la talla en el partit que els va enfrontar amb l’Andorra. Ha estat un partit molt lluitat per part dels dos equips però amb un clar domini dels jugadors del Tàrrega que gràcies a l’olfacte golejador del nostre davanter  Pau Tomàs que va marcar quatre gols i va participar amb els altres dos marcats per Pau Franquesa i per Arnau Bujeda ,amb un fort xut des de fora l’ àrea, i amb l’ajuda de Nil Tomàs i Taras Bregin a la defensa van fer que el nostre sempre magnífic porter Lluís Tomàs gairebé no tingués que intervenir.

1ª part (0-2)  2ª part ( 1-3) 3ª part (1-1)

Tàrrega HPC “Prebenjamí A”

Lluís Tomàs;Pau Tomàs (4 gols) ;Nil Tomàs ;Pau Franquesa (1 gol) ;Taras Bregin;

Arnau Bujeda (1 gol)

HC Andorra  ” Prebenjamí B”

Pau Beal;Blanca Borrell;Àlvar Calvo (2 gols) ;Matías Chillon;Ryan Marvin;

Pau Bover; Laia Puigdemasa

Aleví A Espluga de Francolí & Tàrrega HPC. 8 de Novembre.

Durant la primera part del partit l’equip de Tàrrega va aguantar notablement les embransides de l’Espluga en atac potser gràcies a la nova tàctica en defensa  que es va posar en pràctica aquest mateix dia,malgrat el resultat, creiem que va donar el seu fruit.

Inicialment varen sortir a pista Moisés Martínez, Roc Viladot, Joan Franquesa, Alexandru Damie i Arnau Ribó per part del nostre equip, però va ser l’Eloi Plà que circumstancialment va venir a reforçar als Alevins “A” i és qui va fer els dos gols per part del Tàrrega, evitant que el resultat no fos tan ampli.

Resumint, un Aleví “A” reforçat per l’Aleví “B” demostrà que és un equip amb personalitat que combina i juga com un bloc. L’ equip de l’ Espluga amb prou veterania, majoritàriament amb jugadors de segon any, es creien amb la capacita de repetir el marcador de la primera volta, i no va ser així. Tot i el resultat de 9 a 2 , hi va haver  molt bones sensacions, i destacar l’ esportivitat dels nostres jugadors.

Benjamí (Bell-lloc Vila-sana) & Tàrrega HPC. 9 de Novembre.

El millor partit de la temporada jugat pels benjamins del Tàrrega, que per baixes de jugadors no disposava de canvis, ha plantat cara a un dels millors equips de la lliga guanyant la primera part per (1-2).

Llàstima dels cinc primers minuts de la segona part on el Bell-lloc Vila-sana ha donat el tomb al marcador i s’ha emportat el partit. Resultat (8-3)