INDOX de Tàrrega presenta concurs de creditors amb deutes per valor de 46 milions d’euros


indoxLa direcció de l’empresa INCRYEN 2014, antiga INDOX de Tàrrega va presentar ahir dilluns un concurs voluntari de creditors per fer front a la delicada situació de tresoreria que pateix.

El concurs de creditors presentat als jutjats de Barcelona es presenta amb deutes per valor de 46 milions d’euros, i una vegada s’ha esgotat el termini del pre-concurs per arribar a un acord amb els bancs, un dels principals creditors de l’empresa targarina.

La situació va provocar que es generessin deutes en el pagament de les nòmines als treballadors des de principis de l’any passat i que finalment va conduir a un expedient de regulació temporal d’ocupació que aquesta mateixa setmana ha afectat al 100% de la plantilla de treballadors de taller i a una gran part del personal d’administració.

El president del Comitè d’Empresa Carles Asensio ha afirmat aquet matí a Ràdio Tàrrega no tenir coneixement oficial de la presentació del concurs de creditors que s’hauria presentat ahir dilluns.

La direcció de l’empresa ha demanat al jutge l’aprovació d’un expedient de regulació d’ocupació per a 178 dels 198 treballadors de la plantilla, el que suposa el 90% del total. A data d’avui hi ha 91 persones afectades per un ERO temporal de suspensió de contractes que es va aplicar el passat mes de novembre.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.