Indox Spain Energy ja ha començat l’activitat a les naus d’Anglesola

La porta oberta de l’exterior a les instal·lacions de l’antiga INDOX d’Anglesola era la senyal que feia notar que avui l’activitat ha tornat a aquesta planta. La majoria dels treballadors d’un total de 25 s’han incorporat aquest matí i han treballat a l’interior. El Josep Solé és un dels 4 històrics treballadors de la concursada Incryen que han agafat les regnes del nou projecte, Indox Spain Energy, amb l’ajuda de dos inversors que han aportat un capital d’uns 4 milions d’euros. Després del dolorós concurs avui assegura que era un dia d’alegria que els companys han viscut en la intimitat.

La major part dels nous empleats són extreballadros de l’extingida Indox. Aquestes primeres setmanes les dedicaran a netejar les naus, endreçar i posar a punt la maquinària que fa un any que no funciona. Ja tenen encàrrecs i aniran incorporant més empleats a mesura que tinguin més comandes.

Solé també ha explicat que estan estudiant de llogar en un futur les instal·lacions de l’antiga firma a Tàrrega en el cas que l’activitat creixi.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.