Íntims Produccions porta a escena WASTED, basada en un text de la poeta i rapera británica Kate Tempest

Dos amics cansats de les seves vides dialoguen sobre com canviar-les. Se senten miserables, res ha sortit com s’havien imaginat fa 10 anys. Ells i una noia formen el triangle d’amistat de WASTED, l’últim projecte dels lleidatans Íntims Produccions que ahir es va poder veure en forma d’assaig obert en el marc del programa Suport a la Creació de Fira Tàrrega. El públic, part  implicada en l’obra va poder veure de primera mà el resultat de 15 dies d’assaig intens.

WASTED es basa en un text de la poeta, rapera i dramaturga Kate Tempest, estrenat al Regne Unit el 2011. Íntims Produccios tenia molt clar que volia portar a escena aquesta història i per fer-ho va demanar la col·laboració de l’actor i director Iván Morales.

Aquest és el segon projecte que la jove companyia Íntims Produccions presenta a la Fira. Fa dos anys “El Lloc” dirigida per Jorge-Yamam Serrano va tenir molt bona acollida. La companyia continuarà treballant en l’obra fins a l’estrena que tindrà lloc l’11 de setembre a la Fira.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.