ITINERA, Un recorregut de 25 anys per l’obra pictòrica de Magí Puig

Acostumat a exposar amb regularitat fora de les nostres fronteres i , just abans que viatgi a la Galeria Ariel Sibony de París, Magí Puig presenta al Museu Comarcal de l´Urgell-Tàrrega l’exposició ITINERA, una mostra on es pot veure, per primera vegada a Tàrrega, un conjunt representatiu de la seva pintura.

Es tracta d’un projecte conjunt entre el Museu Comarcal de l’Urgell-Tàrrega i la Galeria Ariel Sibony de París que es podrà visitar des de 5 de setembre fins al 5 d’ octubre 2014.

L’exposició és un recorregut invers per mostrar la seva evolució des dels inicis l’any 1988 fins l’actualitat. Una proposta que ens brinda una panoràmica completa del seu treball i que l’ha consolidat com un dels pintors catalans més internacionals.

Estructurada en dues parts, la primera recull l’obra més actual, centrada amb quadresde la sèrie sobre Venècia i d’altres on la figura humana és la protagonista, ja sigui en escenes de platja o de circ.

La segona és una retrospectiva per a la qual s´han demanat quadres en préstec a diferents col.leccionistes, amb una selecció de les peces més representatives que el pintor ha realitzat al llarg de la seva carrera: obres de les sèries d’interiors, somnis, mercats, platja, Senegal, Cuba, Nova York, Vietnam…

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.