IV torneig de mini-handbol Ciutat de Tàrrega – Actualitat del Club CEACA Tàrrega

trobada (2)

El diumenge 5 de febrer al pavelló municipal de Tàrrega va tenir lloc el IV Torneig de min-handbol Ciutat de Tàrrega amb una gran participació, amb més de 170 nens i nenes, de diferents Clubs de Catalunya, organitzat pel CEACA Tàrrega.

Van participar 16 equips dels clubs: L’ACLE Guissona, Sant Joan D’Espí, CH Agramunt, CH Pardinyes, Riu Segre, BM Polinyà, CH Vilanova del Camí i CEACA Tàrrega.

El tret de sortida va ser a les 10:00h i el lliurament de premis es va realitzar a les 13:30h. Durant tot el matí es van realitzar els partits, on es va poder veure i gaudir de l’handbol en tres categories diferents: pre-benjamí, benjamí i aleví, tots ells mixtes.

Un dia especial, on l’objectiu va ser la promoció i compatir la passió per l’handbol dels més petits. Tots els participants van fer un gran paper i van demostrar tot el que sabien dins el terreny de joc.

atletisme

Cros Intercomarcal de Juneda

El diumenge 5 de Febre a Juneda es va portar a terme el Cros Intercomarcal que està dins del Trofeu Diputació de Lleida. Nou atletes, des de infantil a prebenjamins, del CEACA Tàrrega hi van participar obtenint un medalla per part de l’atleta Marta Roc 4a classificada. Tot i que les condicions climàtiques no eren gaire favorables degut al fort vent i a les pluges dels dies abans el cross es va acabar disputant. El recorregut que es va realitzar era bastant dur ja que tenia bastantes corbes i en l’arribada final hi havia present una petita pujada que dificultava l’esprint final dels corredors. El fang del circuit encara incrementava més l’esforç per part dels corredors. Encara que el club no obtingues cap podi els resultat són molt bons, ja que la participació era molt nombrosa en cada categoria. Les classificacions van ser: