Ivan Menchón i Anna Serra, guanyadors de la Mitja Marató de Tàrrega amb 400 atletes

Ricard Pastó i Joana Tomé, dels Xafatolls, vencedors de la prova de 10 km

Uns 400 atletes han pres part aquest diumenge de la 21a Mitja Marató i 10 km de Ciutat de Tàrrega, que enguany ha recuperat la seva data habitual celebrant-se a les portes de la Festa Major de maig. Pel que fa a la prova de 21 km, Ivan Menchón, dels Runner’s Balaguer, ha estat el campió de la categoria masculina amb un temps de 1.17.05, i Anna Serra, dels Xafatolls, ha estat la més ràpida en la categoria femenina amb un registre 1.39.10.

Pel que fa a la prova de 10 km, l’Associació Atlètica Xafatolls ha posat la cirereta al pastís de la seva gran jornada amb les victòries dels seus atletes Ricard Pastó (32.20) i Joana Tomé (43.11) en l’apartat masculí i femení respectivament.

Les arribades familiars han estat una constant al llarg de la matinal on previ inici de la cursa s’ha retut homenatge a dos dels fundadors del Club d’Atletisme 100×100 Fondistes. El Parc Esportiu del Reguer ha estat el punt de sortida d’una prova que a banda de Tàrrega, visitava també Vilagrassa a la modalitat curta, i afegia El Talladell, la Mora i Fonolleres a la llarga.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.