Ivonne Pont renuncia com a regidora de l’Ajuntament de Tàrrega per motius personals

Comunicat de l’Ajuntament de Tàrrega

Ivonne Pont, regidora del grup municipal d’ERC a l’Ajuntament de Tàrrega, ha comunicat la seva renúncia al càrrec. L’edil, que formava part del govern municipal com a regidora d’Urbanisme, Patrimoni, Memòria Històrica i Turisme, ha expressat que la dimissió obeeix a motius personals. L’Equip de Govern (ERC, CUP i PSC) respecta la decisió i agraeix la seva tasca esmerçada en el decurs del present mandat.

L’alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú ha signat avui el decret d’alcaldia retirant a Ivonne Pont les seves atribucions dins l’Equip de Govern així com les retribucions. Les competències d’Urbanisme, Patrimoni, Memòria Històrica i Turisme seran assumides provisionalment per l’alcaldessa. En aquest sentit, l’Equip de Govern referma la seva voluntat de continuar treballant en favor del municipi de Tàrrega, la ciutadania i el territori.

Així mateix, el grup municipal d’ERC ha anunciat que l’acta de regidor que queda vacant l’ocuparà José Luis Marín, el qual prendrà possessió del càrrec properament.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.