Ja es pot adquirir el carnet comarcal de piscines de l’Urgell per a aquesta temporada d’estiu

El president del Consell Comarcal de l’Urgell, José Luis Marín, acompanyat de diversos alcaldes i alcaldesses de la comarca, han presentat aquest matí, a les piscines municipals de Verdú, el nou carnet comarcal de piscines per a aquesta temporada, que permetrà l’accés a 17 piscines de l’Urgell, de juny a setembre.
Aquesta iniciativa va néixer l’any 2016 i any rere any ha tingut molt bona acollida entre les persones usuàries. En la darrera edició es van vendre uns 1.689 carnets aproximadament entre totes les modalitats.
Enguany els preus i les modalitats són les següents:
  • Forfet comarcal individual – 42 €
  • Forfet comarcal família nombrosa/monoparental – 30 € per persona*
  • Forfet comarcal per persones majors de 65 anys i diversitat funcional – 25 €
  • Infants menors de 3 anys – gratuït
*Per adquirir els carnets de família nombrosa/monoparental caldrà persentar l’acreditació corresponent.
El forfet dona accés a les piscines dels municipis d’Agramunt, Altet, Anglesola, Belianes, Bellpuig, Castellserà, Ciutadilla, Claravalls, La Fuliola,  Maldà, Nalec, Omells de Na Gaia, Preixana, Sant Martí de Riucorb, Tornabous, Vallbona de les Monges i Verdú.
Amb aquesta actuació, es vol potenciar l’ús de les piscines i incrementar així el nombre d’abonaments de tota la temporada. A la vegada, es fomenta el coneixement del propi territori per part de totes les persones ciutadanes, i noves experiències de lleure en aquest període estiuenc.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.