Ja són públics els resultats del procés participatiu del ‘Projecte Pati’ de l’Escola Maria-Mercè Marçal

La renaturalització de l’espai porta a l’AMPA del centre a adherir-se als pressupostos participatius de l’Ajuntament de Tàrrega per intentar fer front a les despeses del projecte

L’AMPA de l’Escola Maria-Mercè Marçal de Tàrrega i el col·lectiu d’arquitectes Globus Vermells han fet públics avui els resultats del procés participatiu del Projecte Pati. Aquesta iniciativa treballa per a la renaturalització del pati d’aquesta escola targarina i convertir-lo en un espai més inclusiu. Actualment ja s’ha presentat el projecte, se’n diposa del pressupost i se cerca la manera d’executar-lo i saber fins on es podrà arribar aquest mateix curs.

Davant la falta de recursos econòmics, l’AMPA de l’escola s’ha presentat als pressupostos participatius de l’Ajuntament de Tàrrega, ja que no es tracta d’un projecte d’escola sinó de ciutat. L’Ajuntament ofertarà serveis tècnics i d’urbanisme que facilitin les tasques de reforma, tot i que el regidor reconeix que una ajuda econòmica directa és poc viable a dia d’avui.

El cost total del projecte és d’uns 150.000 euros. La primera fase està pressupostada en uns 57.000 euros  i s’executarà el més aviat possible.

Aquest matí l’Associació de Pares i Mares de l’escola targarina Maria-Mercè Marçal ha presentat el resultat del procés participatiu per a una remodelació integral del pati de l’escola. L’objectiu, fer l’espai més inclusiu i obrir-lo a la ciutadania.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.