Jordi Montraveta, campió d’Espanya en duatló cros

montravetaL’atleta cerverí Jordi Montraveta es va proclamar campió d’Espanya júnior de duatló cros el passat 9 de juliol a Almazán (Sòria), amb un temps de 41’01’’. És el tercer any consecutiu que surt victoriós d’aquest campionat, malgrat que en diferents categories.La victòria de l’atleta cerverí es va gestar a la prova de ciclisme, on va aconseguir un còmode avantatge respecte als seus rivals (gairebé d’un minut sobre el segon classificat).

L’endemà va competir en la modalitat de triatló cros, i va aconseguir una important tercera posició quedant-se a només vuit segons de la victòria i a dos de la medalla de plata.

Enllaç als resultats del campionat d’Espanya 2016 de Duatló-Cros Júnior Masculí

Enllaç als resultats del campionat d’Espanya 2016 de Triatló-Cros Júnior Masculí