Jose Luis Marín presidirà el Consell Comarcal de l’Urgell

Aquest vespre s’ha constituït el Consell Comarcal de l’Urgell per a la legislatura 2023/27. Després de la votació dels 19 consellers comarcals, ha sortit elegit president de l’ens comarcal, amb 18 vots, el Sr. José Luís Marin Ruiz, tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Tàrrega,  republicà del grup Acord Municipal, amb els vots a favor dels grups d’Acord Municipal, Compromís Municipal i Candidatura de Progrés.

Els consellers comarcals que formaran el Consell Comarcal són els següents: Imma Oliva, Georgina Procter, Oriol Puebla, Gràcia Auró, Marta Macià, Eduard Montseny, Carme Culleré i Antonio Teixidó del grup d’Acord Municipal (AM), Joan Eroles, Marta Torre, Ares Bobet, Susi Ansó, Nadine Serra, Jaume Pané, Jordi Torres i Montserrat Boliart del grup de Compromís Municipal (CM), Silveri Caro del grup de Candidatura de Progrés (CP) i Víctor Franco del grup Alternativa Municipalista (AMUNT).

En el primer parlament com a president comarcal, el Sr. Marin ha manifestat que és tot un honor assumir aquest càrrec i que ho farà amb honestedat, responsabilitat i compromís, aportant els valors de la governança republicana com a pilar de la nostra societat.

També ha deixat palès que el compromís de govern iniciat avui, permetrà treballar  amb entesa en tots els àmbits d’actuació de l’entitat comarcal. Igualment, també ha comunicat que des del Consell Comarcal, com a institució oberta al territori, es continuarà confiant en el Consell d’Alcaldes com a eina de consens que ha de permetre treballar en la defensa de la comarca amb l’objectiu centrat a millorar el benestar de tots els urgellencs i urgellenques.

Abans d’acabar el seu parlament, el Sr. Marin ha destacat la feina feta pel seu antecessor, Il·lm. Sr. Gerard Balcells, i la resta de consellers/es sortints.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.