Junts per Agramunt presenta una llista a les municipals “molt transversal” i “amb molta experiència”

Junts per Agramunt presenta una llista a les municipals
 Junts per Agramunt presenta una llista a les properes eleccions municipals del 26 de maig que, segon defineix el cap de llista, Antonio Farré, és “molt transversal” i en la que hi destaca que hi ha gent de tres grups d’edat que aportaran diferents visions al grup. Un primer grup, indica Farré, són persones de més edat que aportaran experiència: “La gent més gran, que són el meu entorn, són gent que jo he tingut la sort de veure treballar i que són persones molt vàlides. He tingut la sort que em diguin que puc comptar amb ells i penso que aportaran molt per Agramunt, aportaran experiència perquè ja han treballat a l’Ajuntament i més a més, són persones que algunes, estan jubilades, i per tant, poden dedicar més temps a l’Ajuntament”.

Per altra part, també hi ha un grup de mitjana edat i un altre de gent més jove, grups dels que destaca la capacitat de treballar per Agramunt: “Són gent que sé que són molt bons, perquè jo he treballat amb ells, i que deixaran la pell per Agramunt perquè ja ho han fet. La majoria, si no ho han treballat per Agramunt a l’Ajuntament, ho han fet a les entitats i associacions, on se troben actualment”.

Llista Junts per Agramunt per les eleccions municipals del 26 de maig:

1. Antonio Farré Riba

2. Elisabeth Vicens Corts

3. Eloi Vilanou Riba

4. Josep Maria Fernandez París

5. Antonieta Gili Pampalona

6. Josep Maria Coll Bosch

7. Dolors Vall Duran

8. Domènec Llop Solà

9. Astrid Palacios Verdejo

10. Núria Bonet Santiveri

11. Vicenç Carbó Boix

12. Clara Farré Esteve

13. Joan Ribalta Baltondrà

SUPLENTS:

1. Ramon Ribera Gilabert

2. Anna Maria Guixé Cirera

La llista de Junts per Agramunt es va fer pública el mateix dia en el que Junts per Catalunya va organitzar l’acte polític de campanya de cara a les eleccions generals d’aquest proper diumenge, 26 d’abril. En aquest acte hi va intervenir l’alcaldessa de Térmens i presidenta del Consell Comarcal de la Noguera, Concep Cañadell, que és la número dos de la llista de Junts per Catalunya per Lleida, el Pirineu i l’Aran al Congrés dels Diputats i amb Raül Palacios, regidor a l’Ajuntament de Tàrrega i primer suplent a la llista de Junts per Catalunya per Lleida. Cañadell va destacar la necessitat de participar als comicis d’aquest diumenge per defensar diferents temes: “Anem a Madrid per defensar la nostra de ser i de fer, les nostres institucions, la nostra llengua i la nostra cultura, i com no pot ser d’una altra manera, la nosra agricultura, ramaderia i reivindicar els greuges que tenim en infraestructures, parlar de la llei de la dependència i de polítiques socials”.

Imatge de l’acte de campanya de Junts per Catalunya a Agramunt que va tenir lloc ahir, 24 d’abri

Ràdio Sió

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.