Junts per Tàrrega aposta per una ciutat més saludable, amb més formació i amb capacitat de crear llocs de treball

190517_NdP_Junts per Tàrrega proposa convertir el municipi en el pol d'innovació del model agroalimentari de Catalunya“És la base sobre la qual descansa el progrés i el futur d’un municipi”, assegura la cap de llista, Rosa Maria Perelló

 Tàrrega, 19 de maig de 2019.- Junts per Tàrrega ha publicat les seves propostes electorals per al proper mandat en l’àmbit del benestar, la salut, l’educació i l’ocupació. La cap de llista de la candidatura, Rosa Maria Perelló, ha destacat que vetllaran per “una ciutat més saludable, amb més formació i amb capacitat de crear llocs de treball”, ja que entén que “és la base sobre la qual descansa el progrés i el futur d’un municipi”. En aquest sentit, la candidata ha ratificat que són “conscients de la necessitat de reforçar aquest triangle durant el proper mandat”.

En l’àmbit de la salut, Perelló ha exposat que executaran l’ampliació del CAP, acció que entenen com “el primer pas cap a un complex sociosanitari, i donaran continuïtat als programes d’hàbits saludables PAFES i NEREU així com a noves iniciatives. La cap de llista també ha assegurat que seguiran “lluitant contra les agressions sexuals establint el Punt Violeta en les activitats que ho requereixin”. A més, Rosa Maria Perelló ha explicat que impulsaran la creació d’un circuit “per poder passejar i córrer des de la nova passarel·la del carrer de Josep Pla, enllaçant-la amb la via verda fins al Talladell i la tornada cap a Tàrrega”.

En matèria d’educació, l’equip de Perelló aposta per ampliar la difusió de l’oferta educativa de la ciutat i defensa la inclusió en el pla pilot del pla educatiu ‘Entorn’, el qual “permetrà ampliar l’oferta extraescolar”, segons ha explicat la cap de llista. Junts per Tàrrega també preveu desenvolupar un pla de manteniment per a les llars d’infants i les escoles i pretén crear un espai d’estudi per als més joves. A més, Perelló ha dit que impulsarà la dinamització del Casal Cívic “com a espai intergeneracional i obert a tothom” i que mantindrà la col·laboració amb la Universitat de Lleida per a la formació contínua.

D’altra banda, en l’àmbit d’ocupació, la candidatura assegura que fomentarà “la inserció laboral de joves i grans en l’oferta de programes existent a cada moment”  i que ampliarà el programa ‘Salt’, que permet donar feina temporal a persones aturades i en risc d’exclusió.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.