Junts per Tàrrega confia en l’associacionisme municipal com a peça clau per impulsar la ciutat

190524 NdP_Junts per Tàrrega situa l’associacionisme del municipi com a peça clau per impulsar la economia“L’Ajuntament ha de ser el primer motor, però no l’únic”, explica la cap de llista, Rosa M. Perelló, que assegura que “cal participar en projectes col·laborant amb altres municipis i institucions”

Tàrrega, 24 de maig de 2019.- L’alcaldessa i cap de llista de Junts per Tàrrega, Rosa M. Perelló, ha presentat el darrer punt del seu programa electoral en l’àmbit de polítiques de promoció econòmica. En aquest punt, la candidata ha assenyalat que “és clau anar junts i de la mà amb tot l’associacionisme del municipi per poder impulsar el potencial de Tàrrega i la seva economia” i ha recordat que “l’Ajuntament ha de ser el primer motor de la ciutat, però no l’únic”. “Les associacions i entitats de Tàrrega són imprescindibles i cal participar en projectes col·laborant amb altres municipis i institucions”, ha indicat la cap de llista.

En el programa de Junts per Tàrrega, Rosa M. Perelló ha destacat que treballaran conjuntament amb el comerç i les empreses de la localitat per dinamitzar l’economia i ubicar nous comerços i empreses als polígons. També ha assegurat que agilitzaran i revisaran el protocol de les subvencions a les entitats per ajudar en el seu bon funcionament i que aspiren a fer partícips a les entitats, associacions i pobles del municipi dels projectes de la ciutat.

D’altra banda, s’ha compromès a facilitar els canals de comunicació amb les entitats, associacions i pobles del municipi, incorporar-hi la seva participació en el butlletí municipal i millorar l’enllaç de la pàgina web de l’Ajuntament a les entitats, associacions i pobles del municipi.

De la mateixa manera, Perelló ha explicat que mantindran contacte permanent amb les juntes dels pobles del municipi per a les seves necessitats del dia a dia i que generaran sinèrgies i col·laboracions amb els municipis de l’àrea d’influència, posant al seu abast els serveis de la Tàrrega.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.