Junts per Tàrrega impulsa l’estalvi energètic, el reciclatge i el manteniment de la via pública

“Tenim dret a gaudir de la nostra ciutat però tenim l’obligació de ser solidaris envers el futur del nostre entorn”, assenyala la cap de llista, Rosa Maria Perelló

Tàrrega, 23 de maig de 2019.- L’alcaldessa i cap de llista de Junts per Tàrrega, Rosa Maria Perelló, ha presentat avui el seu programa de polítiques en l’àmbit de l’espai públic. En aquest apartat, la candidata ha destacat que les seves iniciatives pivoten sobre tres eixos: estalvi energètic, reciclatge i manteniment de la vía pública. “Tenim dret a gaudir de la nostra ciutat, però tenim l’obligació de ser solidaris envers el futur del nostre entorn”, ha afirmat Perelló, que ha assegurat que “la defensa del medi ambient permetrà preserva la Tàrrega de les futures generacions”.

Dins del seu full de ruta, Junts per Tàrrega preveu per aquest “eix cabdal” una sèrie d’iniciatives entre les quals hi destaquen: buscar la forma més eficaç per millorar la recollida selectiva de residus, fer un programa de conscienciació de la necessitat de reciclatge i seguir amb la implantació de leds a la via pública. Aíxi mateix, Perelló ha explicat que continuaran amb el programa d’estalvi energètic als edificis públics el manteniment de la via pública, així com també ha promés que reforçaran el servei de neteja. A més, s’ha compromés a desplegar un pla integral de manteniment i vigilància dels edificis i espais públics.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.