Junts per Tàrrega organitza la conferència “Tàrrega: present i futur”

L’acte, obert a tothom, tindrà lloc aquest divendres, 11 de novembre, a les 20 hores al Teatre Ateneu de Tàrrega

L’equip de Junts per Tàrrega ha organitzat la conferència “Tàrrega: present i futur” per explicar el treball que ha realitzat el grup municipal al llarg dels últims quatre anys. La presentació vol retre comptes amb la ciutadania i informar de forma directa i propera, sobre totes les iniciatives que s’han dut a terme com a principal partit a l’oposició a l’Ajuntament.

L’acte tindrà lloc aquest divendres, 11 de novembre, a les 20 hores al Teatre Ateneu de Tàrrega amb entrada lliure. La conferència serà coral i hi participaran el diversos membres que conformen el grup de Junts, els quals, desgranaran àrea per àrea com veuen actualment la ciutat i presentaran les principals propostes per millorar-la.

Segons Junts per Tàrrega, aquesta activitat vol ser plenament participativa i es dividirà en dues parts. En la primera, es farà aquesta presentació de les iniciatives realitzades i propostes de futur. En la segona, tots els membres de Junts per Tàrrega es desplaçaran al vestíbul del teatre amb tots els assistents per escoltar cara a cara les propostes de la ciutadania. També s’habilitarà una urna perquè els ciutadans que ho prefereixin, puguin dipositar de forma anònima les seves propostes.

D’aquesta manera, Junts per Tàrrega vol escoltar i conèixer de prop el projecte de ciutat que prefereix la ciutadania, així com establir el full de ruta de la Tàrrega de cara els propers anys. Per l’equip de Junts no només cal gestionar eficientment el dia a dia de la ciutat, sinó que també cal tenir un projecte clar i definit de la Tàrrega que volem a mig i llarg termini.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.